Formål og Arrangementer

​§3

Foreningens formål er styrkelse af sammenholdet mellem advokaterne i retskredsen for Retten i Århus, varetagelse af standsinteresser, herunder dygtiggørelse, fremme af god kollegialitet og fastsættelse af regler til fremme af medlemmernes praktiske samarbejde.

Foreningens formål er endvidere at medvirke til udpegning af kandidater fra foreningens medlemsområde til kollegiale organer indenfor Det Danske Advokatsamfund

Formanden informerer:

Retten i Aarhus søger en advokat til ledigt beneficium
Retten i Aarhus søger en advokat, som kan antages til at beskikkes som offentlig forsvarer og til at udføre sager for personer, ved Retten i Aarhus og Vestre Landsrets bitingsted.
Læs hele teksten
Ændring af notartiderne ved retten i Aarhus
Retten i Aarhus ændrer fra 10. juni 2024 praksis med hensyn til behandling af notarforretninger
Læs hele teksten
Stenbroens Jurister åbner afdeling i Aarhus
Aarhus Advokatforening har i 2023 givet et bidrag til Stenbroens Jurister i forbindelse med at de har åbnet en afdeling i Aarhus. Støttekredsen består i øvrigt af Salling Fondene, og en række advokatfirmaer i Aarhus. Stenbroens Jurister bistår hjemløse, stofafhængige og andre udsatte med at få tag over hovedet, penge at købe mad for eller blive indskrevet i rusmiddelbehandling. Vi hilser initiativet velkommen.
Læs hele teksten

​Firmainformation

Aarhus Advokatforening

adresseinformation

c/o Advokat Jørgen Flodgaard

DOKK1 Hack Kampmanns Plads 2, Niveau 3, 8000 Aarhus C

kontaktinformation

Telefon: 33 34 07 80

E-mail: joergen.flodgaard@dk.dlapiper.com